Играещият шеф на „Места“ Д. Парасков за 13-г. вратар на мъжете: Получихме разрешение от родителите му да играе

Голямата изненада в пиринската бундеслита през отминалия уикенд не е свързана с батални сцени, размяна на реплики с дълбоко сексуален замисъл или игра на гоненица със съдиите, а с дебюта при мъжете на 13-годишния Бойко Пиринлиев, който застана в рамката на „Места“ срещу дубъла на „Пирин“ /Рз/. Момчето ще запомни своя първи мач и с внушителния успех на родния му клуб със 7:1. Единственото, за което може да съжалява, е, че близките и роднините му не присъстваха на срещата да го гледат и подкрепят заради мерките срещу пандемията от Ковид-19.

Д. Парасков

„Всички се радваме за Бойко. Наистина е малък, но самият той настоя да бъде на терена, защото двамата ни вратари са контузени. Освен това получихме разрешението на родителите му. На практика обстановката за него не е необичайна, що се отнася до съперниците, срещу които играе в юношеските групи. Посвещаваме му тази победа и му пожелаваме да е една от многото в кариерата му занапред“, отговори на критиките за решението да пусне хлапака в мъжкия състав играещият шеф на хаджидимовци Димитър Парасков.

С хеттрик за домакините се отчете Благой Пасков /50, 70, 90/, два гола вкара Стефан Терзиев /15, 25, по един добавиха Ангел Кюмурджиев /65/ и Илиян Масърлиев /80/. За гостите почетно се разписа капитанът им Димитър Мавродиев /82/.

„МЕСТА“: Пиринлиев, П. Симеонов, А. Попов, Т. Симеонов, Костадинов, Пулев, Кюмурджиев, Пасков, Сойков, Терзиев, Стефанов.

„ПИРИН-2“ /РЗ/: Папев, Мавродиев, Ченов, Заваринов, П. Попов, Р. Лефтеров, Кенанов, Шапков, Будин, Кутрин, Ганджов.

АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *