Играчите на „Левски“ отварят домовете си за феновете, пръв е исландецът Холмар, реда си чака благоевградчанинът Ст. Костов

Играчите на „Левски“ отварят домовете си за феновете в дните без футбол. Пръв ще го направи исландският защитник Холмар Ейлофсон, реда си чака благоевградският топстрелец на сините и на Първа лига за миналия сезон Станислав Костов. Иновативната инициатива е съобразена с върлуващата епидемия и самоизолацията и ще се осъществи чрез видеовключвания от жилищата на футболистите. Привържениците ще имат възможност да задават въпроси на любимците си.

„Левскари“, във вторник, 31 март, стартираме поредица от видеовръзка със състезатели от първия отбор, които ще ви „поканят“ в своите домове. Оттам ще ви представят техни предпочитани кътчета, предмети, сувенири и награди, ще ви потопят в своя свят. Редом с това ще отговарят на ваши питания и ще предизвикат свой съотборник да се включи в инициативата. Този, който стартира серията от видеа, е железният бранител Холмар“, поясниха от клуба.

Новината за новаторската идея съвпадна с началото на процедурата по намаляване на месечните възнаграждения на играчите – подписването на анекси към договорите им. Намалението е в размер на 50 процента за периода, в който не се провежда тренировъчен процес и е в сила забраната за подновяване на първенството.

Междувременно бившият футболист и директор на „Левски“ Христо Йовов, който наскоро влезе в новия Управителен съвет на Българския спортен тотализатор, коментира варианта държавното дружество да стане спонсор на тима от Герена. „Ще направим всичко възможно да популяризираме тотото. То трябва да бъде рекламирано. „Левски“ е институция в България и има много последователи. Чрез футболния клуб хората могат много лесно да бъдат докоснати. Все пак на този етап нищо още не е решено“, обясни Бижутера.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *