Идеалните качества на жената (според мъжете)

Разбира се, всеки има своите качества, които го правят неповторим. Затова хората се привличат – за някого тези качества са предимство, за друг – недостатък в характера.

Все пак съществуват няколко важни качества, които мъжете особено високо ценят у жените.

А ето и кои са те:

1. Да подкрепя мъжа до себе си.

Не означава постоянно и за всичко да се съгласява без собствено мнение, но да бъде до него. Дори когато не е бил прав, да не му натяква: „Казах ли ти!“, а да му помогне да се изправи, за да продължи още по-уверен напред. Всъщност основният стимул за развитие на мъжа е именно жената. Когато тя е любяща и подкрепяща, мъжът е способен да сътвори чудеса.

2. Може да й има доверие.

Доверието е в основата на всяка връзка – не само романтична, но каквато и да е. Изгубим ли веднъж доверието си в някого, трудно можем да го възстановим. Откритите разговори, липсата на потайности и премълчаване са предпоставка за хармонична и пълноценна връзка, която да устои на времето.

3. Да бъде независима.

Въпреки че мъжът иска да бъде подкрепям и уважаван, едва ли самият той би уважавал жена, която няма никакво собствена стойност и предпочита да бъде сянка на партньора си. Затова мъжете харесват жени, които имат свои собствени интереси, хобита, цели, амбиции и приятели.

4. Да бъде открита и спонтанна.

Мъжете обичат жената с чувство за хумор. Която много се смее. Която го гледа с блеснали очи и винаги има какво положително да каже, а не да критикува и постоянно да се оплаква. Лесното и приятно общуване премахва всички прегради и кара мъжа да иска да прекара възможно най-много време с половинката си. Ако го натоварва и измъчва, то вероятно няма да бърза да се прибира у дома след работа.

5. Да бъде самоуверена и освободена.

Мъжете рядко харесват срамежливите момичета. Предпочитат да имат до себе си жена, която не се свени да изрази чувствата си, да се покаже такава ,каквато е – пред любимия поне. Това със сигурност предполага и освободеност в интимен план. Разбира се, не с всеки, а с човека, когото обича. Двамата да споделят съкровените си желания, да не се страхуват от промените, да знаят как да си доставят взаимно удоволствие.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *