Изберете карта и разберете коя емоционална рана трябва да излекувате

Всеки човек има емоционални рани от минали негативни преживявания, които засягат живота му. Без значение откога са тези рани, те все още могат да ви тормозят. Ако не познавате емоционалните си проблеми, този тест може да ви помогне да ги откриете. Изберете една от картите, показани на снимката, и разберете коя емоционална рана трябва да излекувате.

1.Поп каро – Най-голямата ви травма е емоционалната нестабилност.

Може да не сте имали здравословни емоционални отношения с родителите си в детството и това ви е превърнало в човек, който трудно се справя с чувствата си и често създава нездравословни привързаности към другите, като по този начин си мисли, че наваксва пропуснатото от ранна детска възраст.

Може да не сте имали добро емоционално преживяване и това наистина да ви притеснява в настоящия ви живот, но не си позволявайте да живеете с тези ограничения завинаги.

На този свят има много добри хора, които ще ви обичат, ще ви обръщат внимание и ще се грижат за вас.

Потърсете помощ при терапевт, който може да ви помогне да излекувате травмите си от миналото, за се научете да живеете в хармония със себе си и с околните.

2. Дама каро – Виновна е вашата емоционална болка, която трябва да се излекува.

Може да сте се „задушавали“ през целия си живот от съветите и исканията на вашето семейство.

Много неща може да са се изисквали от вас: добри оценки, талант, интелигентност, добри спортни постижения, добра работа и т.н., а този натиск все още продължава и понякога прави живота ви непоносим.

Не можете да изградите щастието си, защото винаги чувствате, че нещо ви липсва или че нещо трябва да се подобри. Трябва да излекувате тази травма, за да се научите да обичате себе си такива, каквито сте, и да се радвате на живота, въпреки вашите неуспехи.

Ти си добър човек, научи се да се приемаш такъв, какъвто си.

3. Вале каро – Предателството и негодуванието от миналото са вашата най-сериозна рана.

Не успяхте да се справите с всички разочарования от миналото и вместо да ги излекувате, просто изградихте стена около себе си, за да избегнете разочарованията. Проблемът е, че тази стена пречи не само на лошите да влязат в живота ви, но и на добрите.

Дори ако някой ви е обидил, това не означава, че всички ще направят същото.

Отървете се от защитната си позиция и бъдете по-отворени за това, което животът може да ви предложи. Дайте шанс на другите, доверете им се и ще се изненадате колко различен може да бъде животът ви – щастлив и изпълнен с прекрасни хора.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *