Изберете кафе и разберете повече за себе си

Някои психолози вярват, че изборът на кафе, което човек пие всеки ден, може да издаде много детайли за характера му.
Представяме ви няколко портретни характеристики според любимата ви кофеинова напитка. Прочетете ги и открийте кой тип сте вие.

Нескафе

Вие сте човек на разума, здраво стъпили сте на земята. Винаги търсите правилния път към целите, които сте си поставили. Оперирате с времето си много внимателно и макар да имате много задачи, то винаги ви стига, защото е разпределено добре. Уважавате ръководителите и колегите си, изключителен работохолик сте. Досега не сте постигнали голям успех, но той предстои.

Еспресо

Хората, които обичате и ви обичат, могат да разчитат на вас напълно. Готови сте на всичко за тях и винаги сте на линия, ако им потрябвате. Упорити сте и работите здраво, вярвате силно в успеха и побеждавате винаги.

Чисто кафе без захар

Вие сте стихия! Готови сте да изкатерите всеки връх по пътя към мечтите и целите си. Стига ви една глътка кафе, за да сте неуморни през целия ден, та чак до вечерта. Не се страхувате да поемате отговорност дори да направите несполучлив избор. Умеете да си вадите поука и да не повтаряте никога една и съща грешка.

Кафе с мляко

Вие обичате баланса, хармонията и винаги се стремите да намерите златната среда в отношенията с близките ви и колегите. Никой не може да спечели спор с вас, защото сте със силно самочувствие и никога не падате по гръб. Създадени сте да обичате и да бъдете обичани.

Капучино

Вие сте обаятелна и креативна личност. Носите романтична душа и сте мечтател с голямо сърце. Обичате да проследявате как се случват нещата, защото за вас пътят е по-важен от целта. Наслаждавате се на живота с всичките му предимства и недостатъци. Чувствителна личност сте и много ранима на моменти. Но усмивката рядко слиза от лицето ви.

Фрапе

Вие сте енергична, любопитна и обаятелна личност. Умеете да омайвате околните с ентусиазма и креативните си идеи. Не се страхувате да изразявате свободно мнението си в дискусии. Способни сте да докажете, че няма невъзможни неща и стига някой да ви предизвика, нищо не може да ви спре! az-jenata.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *