Изберете най-възрастната жена и вижте как възприемате света

Според едно скорошно проучване начинът, по който възприемаме другите, е отражение на нашата личност. Онези, които дават предимно негативни оценки, са по-склонни да изпитват тревожност и несигурност. Същевременно хората, проявяващи разбиране, често са по-уверени в себе си. Преценките ни за другите казват повече за нас самите, отколкото за тези, които оценяваме. Ако критикувате някого, вероятно виждате в него нещо, което не харесвате в себе си. Опитайте се да се замислите какво казват оценките ви за вас самите.

Днес ви предлагаме един интересен психологически тест. Той е бърз и лесен. Изберете жената, която според вас е най-възрастната. Не забравяйте, че няма правилни или грешни отговори. Изборът ви засяга само вас. Основното е да бъдете честни, за да получите точна информация за себе си. Готови ли сте?

Коя жена е най-възрастната?

Жена № 1

Ако сте избрали жена №1, вие сте емоционален човек. Чувствителни и съпричастни сте, готови сте да помагате на другите и да проявявате разбиране към техните трудности. Хората ви уважават заради готовността ви да ги подкрепите в беда. Имате ясна представа за това кое е правилно и кое не. Действате, водени от чувство за справедливост, и вярвате в равенството. Вие сте роден лидер и другите са привлечени от силата на характера ви. Рационални сте и имате висока самооценка, като лесно се адаптирате към нови обстоятелства.

Жена № 2

Ако сте избрали жена № 2, вие сте оптимистична личност. Имате силен характер, не се поддавате на несгодите и винаги търсите начини да ги преодолеете. Вие сте искрен, лоялен и безкористен човек. Вашият оптимизъм и смелост ви открояват от останалите. Никога не се отказвате дори когато шансовете са срещу вас. Хората се възхищават на вашата сила и смелост. Вие обаче се страхувате да покажете слабостите си, което може да ви отчужди от другите.

Жена № 3

Ако сте избрали жена № 3, вие сте силна и доминантна личност. Вие сте роден лидер с ясна визия за целите. Вашата енергия и харизма привличат хората и те ви следват. Уверени сте в себе си и вдъхновявате другите. Скривате истинските си емоции, но винаги разбирате чувствата им. Въпреки че сте строги, вие сте топли и съпричастни.

Жена № 4

Семейството и приятелите са много важни за вас. Вие сте тих и емоционален човек, склонен към уединение. Чувствате се в безопасност в собствения си малък свят. Във взаимоотношенията си търсите подкрепа и разбиране. Цените приятелството и сте лоялни към близките си. Когато вземате решения, се доверявате на инстинктите си, а не на логиката. Страхувате се да не загубите тези, към които сте привързани. Приятелски настроени сте, но не откривате чувствата си пред всеки.obekti.bg

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *