Изберете си спирала и вижте какво ви очаква в седмицата 1 – 7 юли

Всеки ден, всяка нова седмица, ни носят послания. Понякога успяваме да ги разчетем, да вземем най-доброто или пък задълбочаваме негативното. Днес споделяме с вас три красиви спирали. Изберете си една и вижте на какво да обърнете внимание в първата седмица на юли, съветват от az-jenata.bg. 

Спирала  1 

През тази седмица ще е важно да се придържате към фактите. Не позволявайте на емоциите да объркват мислите ви. Помислете добре върху ситуациите и събитията, през които ще преминете. Детайлите са важни, но чувствата, които напират във вас, могат да замъглят реалната ви преценка. За да не попаднете в емоционален капан, който да задълбочи проблемите, не се оставяйте да бъдете повлияни и от реакциите на другите. 

Спирала 2

Ако вашият избор е тази  красива спирала, то през тази седмица ще сте по-склонни да проявите смелост и да излезете от зоната на комфорт, която забавя осъществяването на плановете ви. Ще осъзнаете, че сте достигнали друго ниво на емоционална зрялост. Няма да липсват моменти, които ще я тестват, но вие сте достатъчно силни, за да постъпите разумно, а не емоционално. Може да промените събитията във ваша ползва, ако прецените реакциите си. Като цяло ви очаква една хубава седмица. 


Спирала 3 

Ако напоследък нямате време за себе си, за постигане на вътрешен мир, време е да го направите. Свързването с вашето Аз е от съществено значение, за да премислите много неща, които ви вълнуват. Съвсем малко ви трябва, за да се възстановите физически и емоционално. Поглезете се със спа процедура, хубава книга, разходка из природата… правете това, което ви зарежда положително. Без угризения. Заслужавате го!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *