Изборът на сватбена дата не трябва да е случаен! Цифрите имат значение

Цифрите от сватбената дата (ден, месец, година) събирайте докато не получите едноцифрено число. След това открийте неговото значение.

Тези неща носят късмет, или нещастие-Ако от масата падне вилица, Ако човекът, когото чакате, не дойде, трябва да…

Номер 1 – перфектна романтика

Номер 1 управлява Слънцето, което показва, че в този брак важното е взаимното доверие и оптимизъм. Изборът на тази дата разкрива нежна и влюбена двойка, която се е запознала много романтично, пише zajenata.bg.

Номер 2 – Причина за брак са децата

Луната е владетел на 2, така че има две възможни крайности – или ще имате огнен празник или скромен, в кръга на най-близките. Емоционалната зрялост е най-важна за успеха на брака, но голяма част от тези, които са сключили брак на тази дата го правят само за да имат деца.

Номер 3 – Възможен брак по интерес

Юпитер управлява тази цифра на брак, а това означава, че е добра дата за брак за материални интереси. Но от този брак не трябва да очаквате твърде много, единственото, което е сигурно са много деца.

Номер 4 – Вярност за вечност

Сатурн е владетел, а такива двойки добре мислят за всички отговорности, и в крайна сметка са решили. Съдбовно обединени двойки, които винаги ще си сътрудничат за съвместни успехи обикновено избират този номер.

Номер 5 – Важно е комуникацията с партньора

Меркурий е владетел на този брак, така че не е важно да се подчертава необходимостта от качествена комуникация с партньора, което е в основата на този брак. Няма скука, винаги нещо се случва, а примери за този тип брак са тези, които се женят много млади.

Номер 6 – Бракът е най-важното в живота

Венера е отговорна за тези бракове, в които очевидно възникват и съществуват единствено с любов, нежност, щастие и мир. Партньорите в този брак са винаги верни, тъй като тази общност е най-важната, която някога са имали.

Най- големите суеверия, които ни втълпяват от малки и направо могат да ни подлудят!

Брой 7 – Промени в плановете са необходими

Непредсказуемия Уран е отговорен за брак, който може да бъде погрешен и не винаги мъдър, защото двамата партньори искат доста лична свобода, така че изненадите не са рядкост. Промените са единствената константа в тези бракове.

Брой 8 – семейното щастие се крие в секса

Сложността на тези съпрузи се определя от Марс, така че не е чудно, че голяма част от щастието е зависимо от секса. Партньорите се разбират с един поглед, така че са обвързани от първата среща. Затова ще са съгласни във всеки сегмент от ежедневието.

Номер 9 – Любовта побеждава препятствията

Нептун управлява това число, което от самото начало показва тежка и сложна връзка, по отношение на другите към тази двойка, която въпреки това успява. Когато бракът е на тази дата става съдбовен и повече няма разделяне.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *