ТОП НОВИНА ОТ ЩАБА НА ПП ГЕРБ! ВиК шефката инж. Р. Димитрова поема ГЕРБ в Благоевград, евродепутатът А. Новаков е новият областен координатор в Пиринско

На днешното си заседание Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ реши кой ще ръководи партията в област Благоевград. За поста бе избран евродепутатът Андрей Новаков. Той е дългогодишен член на структурата на партията в Благоевград, както и бивш областен координатор на МГЕРБ. Новаков е завършил „Право“ и „Публична администрация“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“, евродепутат е в групата на ЕНП от 2014 година и при встъпването си в длъжност е най-младият член на Европейския парламент и един от най-младите в историята на институцията. В момента е втори мандат евродепутат от ГЕРБ/ЕНП. Новаков заема мястото на отказалата се от поста Даниела Савеклиева. Тя става административен секретар към областния съвет на ГЕРБ. За председател на общинското ръководство в Благоевград е избрана шефката на ВиК-Благоевград инж. Росица Димитрова.

В края на следващата седмица новото ръководство ще бъде официално представено пред актива на партията в Благоевград на областно събрание. На събитието ще присъстват представители на всички общински структури на партията в Благоевградска област, както и членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

3 Коментара

  1. Дрън Та Пляс

    Toва момче кариерист да се определи сам за себе си от къде е ! Един път от Благоевград , друг път от Пазарджишко, май от където има изгода е?!

    Отговори
  2. мими кирилова

    поредната грешка.как ще съвместява новаков двете длъжности.ту там,ту тука.циганска работа.още повече отблъсквате електората.вместо да го възродите,вие ще го закопаете.провал.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *