Изверг застреля Рънарчо – любимеца на децата от Гоце Делчев в квартала на ексдепутата Георги Андонов

Изверг застреля кучето Рънар, приятел на група деца от Гоце Делчев, и помрачи настроението им от предстоящата Коледа. За гнусното убийство съобщи бившият депутат Георги Андонов , чията 6-годишна дъщеричка и приятелчетата й от квартала се грижели за кученцето. В профила си във Фейсбук Андонов написа:

„Напусна ни един много голям приятел и член на нашето семейство, Рънарчо! Вчера някакво подобие на “човек” го е застрелял с ловно оръжие, и то в нашия двор, там, където се разхождат и играят децата ни, няма такава НАГЛОСТ. Преди три години децата ни го намериха на улицата и го осиновихме, беше страхотно кученце“.

Андонов публикува и 2 снимки на животинчето, втората от които е след стрелбата по него, от кабинета на ветеринаря д-р Желязков, където той го закарал.

„Беше пълен със сачми , не мога да си обясня тази жестокост. Два дни с д-р Желязков се борихме да го спасим, но, уви, не успяхме!“, сподели бившият депутат.

Постът на Андонов събра десетки гневни коментари от страна на потребителите в социалната мрежа, много от тях бяха убедени, че има реципрочност в деянията на всеки и убиецът ще бъде застигнат от същото. Надежда Малинова пък припомни мисълта на Махатма Ганди: “Интелигентността на една нация се определя от отношението й към животните!”.

ВАНЯ СИМЕОНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *