Известен бански зет спретна запомнящо се тържество за рождения ден на съпругата си

Един от известните зетьове в Банско Иво Иванов се доказа като ненадминат организатор, той бе в основата на всеки детайл около отбелязването на рождения ден на съпругата му Таня, една от най-добрите фризьорки в града. Двамата поканиха най-близките си семейни приятели от различни краища на страната. За празника се отзоваха близки от Банско, Гоце Делчев, Самоков, София, Перник и Варна.
Домакинът се постара всички присъстващи да се чувстват като у дома си и да споделят доброто настроение. Специално за повода той бе отворил “дълбоките резерви” с отлежали домашни питиета, които бяха оценени по достойнство от присъстващите. Мезетата не отстъпваха на питиетата, като сред тях подобаващо място заемаше лично приготвеното от съпруга на рожденичката печено агне. Много активни в празненството бяха зетят Георги и дъщерята Деница, а синът им Алек имаше отговорната задача да покани на първия танц баба си Таня.
Много настроение на празничната трапеза придадоха братът на рожденичката Георги Чорбаджиев и снахата Елина, заедно с дъщерите си Лора и Евелин. От родния град на Иво Иванов “Варна, пък пристигнаха едни от най-близките му хора – Стоян Янев, Янка Янева и Стойчо Стойчев.
Доброто настроение бе гарнирано със специално подбрана музика. Точно в полунощ на мястото на празненството акостираха едни от любимите изпълнители на автентична музика в Банско, които специално за рожденичката изнесоха своя програма.
АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *