Известен модел се удави край Сардиния

Руският фотомодел, 33-годишната Галина Федорова се удави край бреговете на Сардиния в събота, съобщава АНСА.

Тя е била с приятел на гумена лодка, наета от Киа като целта им била да правят снимки по крайбрежието на Теулада. Това разказва оцелелият, изваден от морето на края на силите си, след като отчаяно се е опитвал да доплува до острова. Лодката им се откъдснала от котвата, след като двамата скочили да се разхладят във водата и вълните я изхвърлили на скалите.

Тялото на Галина било извадено безжизнено и напълно голо от патрулна лодка на бреговата служба.

Решението на прокурора на Каляри Енрико Лусу е да изземе фотоапарата, дрона и мобилните телефони, за да могат експерти да разгледат подробно снимките и намерят потвърждение на версията на оцелелия. Междувременно ще са необходими седмици за хистологичните изследвания на органи и тъкани, взети по време на аутопсията, извършена от съдебния лекар Никола Лениньо. Търси се отговор на въпроса дали жената се е хвърлила във водата след употреба на алкохол, тъй като лодката са намерени бутилки с алкохол. За момента остава обвинение в непредумишлено убийство, без да има вписани заподозрени. Очаква се да се изясни динамиката на инцидента.

Според фотографа двамата се гмурнали във водата, за да се охладят, но лодката се освободила от върха на котвата и се отдалечила. Той опитал да плува към брега, а младата жена – към лодката, но безуспешно.

Руският модел Галина Федорова, чиито изображения все още са популярни в интернет, беше добре известна в мрежата с голите си снимки, публикувани и на кориците на някои американски списания в европейските им издания.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *