ИЗВЪНРЕДНО! Ат. Камбитов напусна властта в Благоевград, отказва се и от мястото на съветник

На изненадваща пресконференция точно в 22,45 часа бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов обяви, че напълно напуска властта в Благоевград и се отказва от мястото си на общински съветник.

Страшно съм изненадан от резултата, още не мога да разбера къде съм сгрешил и защо благоевградчани ме наказаха, каза още Камбитов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

4 Коментара

 1. Багеро

  Хората не гласуваха за Томов и БСП, а за махането на най-крадливата мутра, която беше кмет на Благовград. Какво саниране??? Вие изписахте пари за стеропор, които щяха да стигнат да бутнем и да построим на ново целия град, как не ви е срам?! Рожден ден за 250 000лв? Заместник-кмет продавачка на прахусмукачки?? Застроиха се до една зелените градинки в града? Прасето затвори Булгартабак, никой нищо не каза? Минерална вода се откара на Езерец, дето уж требва да е за новия басейн??Строи се и се ремонтира супер некачествено от наши хора, да се направат едни далавери?? Смениха се гранитни плочки за бетоони да не капе на некой си оти не може си продаде бившия Спа център?? Бетонирахте архитектурен обект, който щеше да носи дивиденти, за да не бутнем нелегални къщи на наши хора??Колко още има за апартаменти, арматурни дворове, крави и тн…ама айде чао, дано се задавиш с тия 30-40милиона дето открадна. Поли от Симитли прибра всички потенциални и отказали се от Благоевград инвеститори понеже не чака само рушвети и не да краде като разпран (не че не краде ама не преяжда), и хората ще го избират още 30 години. Благовград е малък град и всичко се знае, нема нужда от мили очи, а да се действа за хората и да се краде по-малко, 5-10% а не 50-60%.

  Отговор
 2. само питам?

  А онзи дебел мишок, евродУпетатинът-приоданец Новаков, дето кърши кючек до Камбата, кога ще го отсвирят на майната му?

  Отговор
 3. Че

  Нали беше разбрал,както твърдиш в едно твое сърцераздирателно обръщение. Хората ти казаха ВЪН от управлението на Благоевград. Заминавай си в София.

  Отговор
 4. Дедо Кажа

  Там ти е проблема, че не знаеш. А то е много просто – много си повярва, че си по-по-най и най-умен и знаещ от всички и гледаше само да пълниш гушата, а не оптималното харчене на парите на града за негови, а не за собствени и на приближените, нужди!

  Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *