HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Извънредно! Борисов нападна БСП след срещата с Радев, министрите ясни на 3 май

Чух от нашите колеги, че щели да помагат за важни за страната теми. Това е пореден популизъм. Това каза след срещата си с президента Румен Радев лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Една от най-важните теми за държавата е председателството на ЕС. Затова предложихме да се обединим по тази тема. Още не са минали изборите и те започнаха да говорят за нови, отбеляза бившият премиер.

Казах на патриотите, че е най-добре на 3 май да говорим за министри. Най-важна е програмата, имената са лесни. „Безотговорно поведение на колегите в ляво. Да продължиш да говориш с фалшиви обещания да повишаваш доходите, след като си загубил изборите”, подчерта Борисов.

„С радост мога да кажа, говорихме и по други теми – закона за концесиите, вероизповеданието, инвестициите, отделните проекти, мисля, че в президентството има здраво мислещи хора и с общи усилия”, каза още бившият премиер, цитиран от блиц.

„Длъжни сме да бъдем отговорни. Огромна работа ни чака, нито е за удоволствие, нито за хвалба и радост. Полагаме усилия, да се надяваме, че ще успеем”, каза в заключение Борисов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *