ИЗВЪНРЕДНО! Голяма трагедия, намериха изчезналия проф. Веселин Пейчев! Ето какво е станало с него

Изчезналият учен проф. Веселин Пейчев от Варна, който без в неизвестност от близо 20 дни, е бил намерен обесен, съобщи БЛИЦ. Безжизненото тялото на морския геолог и археолог е било в неизползваема сграда на ведомствена структура, казаха още те.

Бившият изпълняващ длъжността шеф на Океаноложкия институт изчезна на 10 март, а негови притеснени близки и колеги го обявиха издирване. Последно проф. Пейчев е бил видян, когато се е прибирал със свои колеги от института с автобус. Слязъл на спирката на Икономическия университет и споделил на свои колеги, че ще ходи на гости на дъщеря си в квартал „Виница“. От тогава следите му се изгубили.  В момента на мястото, където е открито тялото на проф. Пейчев тече оглед и случаят се разследва. От полицията добавиха, че при първоначалния оглед не са установени данни за престъпление. Сградата, в която е било намерено тялото на проф. Пейчев е била заключена.

„Около 11:30 часа е постъпил сигнал за намерено тяло на мъж. Към момента продължават процесуално-следствените действия за потвърждение на самоличността му“, обясни говорителят на ОД на МВР във Варна Ивана Милева. Тя потвърди, че подозренията са за изчезнал мъж на 57 години, когото полицията издирваше.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *