HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Извънредно! Жестока катастрофа с Бате Николай! Обичаният актьор е в кома!

Известният актьор Николай Николаев – Бате Николай, е претърпял катастрофа, след която лекарите са го поставили в медикаментозна кома.

Инцидентът е станал преди около десетина дни при проливен дъжд, когато актьорът е пътувал към къщата си в махала Драгьовци, Вакарелско, съобщи “24 часа”.

Срещу колата на Николаев изскочил джип. За да не се ударят челно, актьорът завил рязко вдясно, но заради хлъзгавия и тесен път, автомобилът му се завъртял и застанал напряко.

При сблъсъка се получил т.нар “камшичен удар”. Пристигналият екип на “Бърза помощ” констатирал, че актьорът е с леко комоцио, но при прегледа със скенер в болница били установени по-тежки поражения.

Лекарите поставили Бате Николай в медикаментозна кома, докато овладеят състоянието му. Преди дни актьорът е изписан, но трудно ходи, има болезнени травми на коляното и на пръстите на лявата ръка.

Автомобилът му пък е предаден за скрап. “Куцам, не куцам, градината иска работа”, шегува се Николаев.

Преди година Бате Николай бе нападнат и пребит от рецидивиста Стоян Боджов. На 22 юли около 23.40 ч. в района на железопътна гара във Вакарел, Боджов направил опит да отнеме мобилен телефон от осиновения син на актьора – Митко Демирев. Рецидивистът дърпал момчето за ръката и му отправял заплахи, че ще го пребие. По-късно Боджов нападнал и нанесъл удари по тялото с юмруци и ритници на Николаев, който дошъл на мястото след обаждането на Митко за помощ.

През декември м.г. Боджов бе осъден на две години и осем месеца затвор при първоначален строг режим, както и да изплати 5000 лева по гражданския иск на Николаев.

През 2008 г. Бате Николай основа единствената в Европа Клиника по смехотерапия, която действа в Детската секция на “Пирогов”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *