Извънредно! Издъхна актьорът Иван Ласкин

Издъхна актьорът Иван Ласкин. На 48-годишна възраст загуби битката за живот, съобщава БиТиВи. Иван Ласкин беше приет с чернодробна недостатъчност в края на декември, а близки и приятели започнаха да търсят дарители на кръв.

Иван Ласкин беше приет с чернодробна недостатъчност в края на декември, а близки и приятели започнаха да търсят дарители на кръв.

Проблеми с черния дроб на актьора имаше и през септември, когато звездата от “Васко да Гама от село Рупча” беше приет в отделението по гастроентерология във Втора градска болница.

Ласкин има множество роли в театъра, снимал е в български и чужди  филми.

През 1986 г. детският сериал „Васко да гама от село Рупча” го превръща в най-популярното момче у нас. По-късно завършва ВИТИЗ. Помнят се ролите му и в сериали като „Хайка за вълци” и „Дунав мост”.

През последните години умът и острият му език имаха свой  „живот” в социалните мрежи –  коментарите му предизвикваха люти спорове и стотици споделяния.

Ласкин умееше да описва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да говори публично за нея. „Всеки един изживян миг с това момиче за мен е щастие”, категоричен беше той.

Ласкин провокираше и с участията си в различни риалити формати.

През 2012 г. в телевизионен ефир сподели, че има проблеми с алкохола, а в последните си интервюта отклоняваше темата с чувство за хумор. „Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели”, бяха неговите думи.

През последните години Ласкин казваше, че пише поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на  48-годишна възраст загуби битката за живот.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    Много пиеше, завалията, а черният дроб не е безкраен. Лека му пръст и дано е пример за пияндетата!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *