ИЗВЪНРЕДНО! Полицай изчезна, колегите му плъзнаха из Родопите

Бивш полицай от Пловдив е изчезнал безследно в Родопите, научи marica.bg. Издирването на Димитър Даскалов продължава вече трети ден, но засега не дава резултат. В търсенето участват над 40 души – полицаи от Първо районно, горски служителтели, ловци и местни жители.

В четвъртък Даскалов, който живее в село Първенец,  поел нагоре към планината и от тогава следите му се губят. Издирването му е започнало от петък, след като вечерта не се прибрал. Служители на реда и доброволци обхождат районите на селата Дедево, Ситово, Бойково, тъй като последните сведения за посоката, в която е тръгнал пенсионираният полицай, водят натам.

Димитър Даскалов е дългогодишен служител на Първо районно управление на полицията в Пловдив. Бил е младши полицейски инспектор и е отговарял именно за родопския участък, в който сега е изчезнал. Пенсионирал се преди около година и половина.

Хората, които го познават, твърдят, че е малка вероятността да се е заблудил и изгубил в планината, защото познавал района много добре, освен това бил и ловец. Засега версиите на разследващите се свеждат до три – че му е прилошало, докато е вървял, че е претърпял неочаквана злополука или че е нападнат от диво животно в гората.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *