HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Изгониха фирмата, доставяла развалени банани за закуска на деца в училище в Сапарева баня

След изразено недоволство от родители на ученици в ОУ “Христо Ботев” в Сапарева баня от няколко дни фирмата, която доставя безплатна закуска в училището, е сменена.

Само в един ден учениците от 1 до 4 клас получиха ябълка, пържена филия с яйца и малка кифличка, разказаха родители, доволни от храната, която вече получават децата им. Преди дни разгневени майки в писмо до редакцията заявиха, че децата им, ученици в ОУ “Хр. Ботев” в Сапарева баня, получават развалени банани и некачествени храни за закуска.

Репортер на „Струма“ провери на място твърденията в сигнала. Тогава директорката Емилия Гелева заяви: “Имаше оплакване, че учениците са получили некачествени банани за закуска. Направих забележка на фирмата доставчик и наредих всяка сутрин да се проверяват доставките – ако те са некачествени, да се връщат на фирмата. Оттогава няма проблеми”.

Няколко дни след публикация във вестника кюстендилската фирма „Фишари Трейдинг“ на Пламен Драгнев и Иво Чивийски беше сменена с друга.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Попивко Папкин

    Ами сега директорът как ще върне комисионната? Или да пита Лилито от 7-мо даскало в Джумаята, тя е майсторка в този бизнес…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *