Топ теми

Излязоха нови още по-шокиращи неща за голия мъж, намерен мъртъв в София

Чернокож студент от Франция бе намерен в локва кръв на улица „Гургулят“ в София. Полуголото тяло на чужденеца е открито от съседи около 7 часа сутринта във вторник, пише „Телеграф“. Младият мъж бил без дрехи от кръста надолу.

Скочил е от четвъртия етаж на кооперацията, където бил на квартира. Изяснява се дали се е хвърлил, или някой го е бутнал. Пристигналите на мястото на инцидента полицаи дълго време не успели да отключат апартамента, който цветнокожият обитавал. Дошъл и екип на пожарната, който да осигури достъп със стълба през прозореца на четвъртия етаж. От помещението не се чувало да има признаци на живот и първоначално криминалистите допуснали, че жилището е празно. В крайна сметка разбили и отворили вратата. Вътре се натъкнали на покъртителна гледка. Още двама младежи – момче и момиче, лежали като мъртви на дивана. Оказало се, че просто спят дълбоко, но били в изключително неадекватно състояние. На масата около тях пък имало много алкохол и марихуана. Двамата също са французи. Били толкова неадекватни, че възприели ченгетата за хазяйна си и обяснили на английски и развален български, че вече са платили наема и да не ги закачат. Двамата са задържани и отведени за разпит.
Установено е, че са студенти във Франкофонския център на Нов български университет. СДВР разследва случая. Предстои в рамките на образуваното досъдебно производство да се изяснят причините. Работи се по няколко версии, както за убийство, така и за самоубийство или нещастен случай. Инцидентът е станал на метри от основно училище „Тодор Минков“. Трупът на тъмнокожия остана няколко часа в локва кръв, преди да бъде изнесен за аутопсия. Районът бе отцепен, а патрулки преградиха улицата така, че да няма поглед откъм страната на училището, за да не се стресират децата. Според съседи чужденците живеели на квартира от няколко месеца, често се чували шум и силна музика от жилището, но не са създавали проблеми.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *