Изнасилиха 19-г. момиче от Сандански, задържан е синът на местен бизнесмен

20-годишния Любомир Влахов от санданското село Ново Делчево е обвинен в изнасилване на 20-годишно момиче от Сандански, което сигнализирало в полицейското управление след бруталната гавра с нея.

Инцидентът станал в петъчната вечер докато Любомир и компания празнували при техен приятел купон в града. След полунощ Любомир повикал дългогодишната си дружка да излязат извън апартамента за да си поговорят, тъй като вътре било доста шумно. Не след дълго едрия младеж изнасилил девойката.

На следващия ден тя подала сигнал в полицията.

Любомир е син на известния местен бизнесмен Атанас Влахов, който се занимава с животновъдство има над 500 крави. Само преди около месец Любомир и негов приятел гониха с автомобила шофьор по главен път Е79 принуждавайки го да отбие и спре. Уплашеният мъж едва успял от страх с мръсна газ да стигне в полицията, за да потърси помощ и да сигнализира. Източници на “Струма” разкриха, че бащата на Любомир -Атанас вдигнал буквлно ръце от буйния си син. Семейството има и 15-годишна дъщеря.

Любомир е задържан за 24 часа от полицията веднага след подадения сигнал и закаран в управлението на разпит. Той бил категоричен, че това било долна клевета от страна на момичето той да я дърпал брутално, а след това и изнасилил.

Тепърва органите на реда ще установят дали е имало насилствен акт от страна на младия мъж или всичко което се е случило в нощта е било доброволно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *