Изненадата на мотосъбора на Предел! Президентът на „Пирински вълци” Методи Методиев- Вожда ожени влюбени рокери, мощен рев на мотори замени сватбения химн

Мощен рев на мотори вместо сватбен химн прозвуча в събота следобед на Предел за първи път в 12- годишната история на традиционния мотосъбор, организиран от благоевградския клуб „Пирински вълци“. Президентът на рокерското дружество Методи Методиев-Вожда ожени влюбените софиянци Антон Домузов-Тони Брадата и Цветелина Ву на сцената пред стотици фенове на мощните мотори и твърдата музика.  „Преди няколко дни целият клуб от Благоевград се вдигнахме до столицата да вземем булката от магазина, в който работи. Като ни видя начело с любимия, се разплака“, разказа предисторията Вожда. Преди да надянат брачните халки,  младоженците се врекоха един на друг пред множеството, а водещият церемонията отсече, че никой освен Вожда не може да развали дадения обет.

Мотосъборът стартира в петък вечерта със здрав рок и благоевградската група „Блек роуз“, като събра на поляната около 600 запалени рокери от цяла България,  Македония и Гърция. В събота в ранния следобед начело с полицейски патрул рокерите направиха обичайната си обиколка на Разлог и проведоха задължителните състезания за бързина и майсторско каране. Сред най-големите атракции бе кучето Бък на задната седалка на стопанина си, пременено в рокерски елек, с каска и очила. Много благоевградчани, любители на високите скорости и моторите, се отбиха на мотосъбора за по няколко часа да се потопят в атмосферата.

За втора поредна година „Пирински вълци“ дадоха  курбан на събора заради поредицата от фатални инциденти предни години, а Вожда регулярно подсещаше за поставените  кутии за дарения за лечението на 9-годишно момченце.

Кулминацията на музикалната част от събора бяха „Блус трафик“ и „Елинор“, които направиха впечатляващ трибют на „Рамщайн“ с много ефекти и фойерверки.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *