Изненадаха с почивка в Огняново дъщеричката на секретарката на МБАЛ – Благоевград за 10-ия й рожден ден

Дъщеричката на секретарката на болничния директор д-р Огнян Митев – Наталия Пачова, бе изненадана за 10-ия си рожден ден с тридневна  почивка в курорта Огняново. Рожденичката Соня Иванова релаксира сред красивата природа и се забавлява с 15-годишната си сестра Румяна в спа комплекс с минерална вода. Четвъртокласничката всяка година чества рождения си ден с екскурзия из страната. Тя не пропусна да почерпи с вкусни сладкиши и съучениците си от ІV „г“ клас в Трето ОУ – Благоевград.

„Желанието ми е децата ми да опознаят природните и културни забележителности и да обикнат родината, затова всяка година организираме за рождените им дни екскурзии. Предходната година бяхме в Родопите, до Ягодинската пещера. Пътуванията планираме с приятеля ми Велимир Димитров, като съчетаваме два празника накуп – той също е рожденик, с разлика 24 часа”, каза майката Наталия.

Тя допълни, че тази година избрали Западните Родопи и посетили забележителности в района на курорта Огняново, вълнуващите мигове запечатали за спомен на камерите си с пожелания за още много пътешествия.

СЛАВА ИВАНОВА

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *