Топ теми

ИЗНЕНАДВАЩО! Отлюспеният от БСП преди години екскмет на Дупница д-р Първан Дангов е фаворитът на социалистите за кметския пост

Низовата организация на БСП в с. Джерман, община Дупница, днес ще номинира д-р П. Дангов за кандидат за кмет на община Дупница, научи „Струма”. Председател на низовата организация в селото е Борислав Тасков, който е дясната ръка на лидера на БСП в Дупница и областен председател на столетницата в Кюстендил Станислав Павлов. Репортер на “Струма” попита Б. Тасков вярно ли е твърдението на негови съселяни, че на събранието днес ще издигнат кандидатурата на д-р П. Дангов за кмет. Б. Тасков потвърди: “Да. П. Дангов ще присъства на събранието и ще издигнем кандидатурата му за кмет на община Дупница”, категоричен бе той.

До момента са проведени 10-ина събрания на низови организации на БСП в община Дупница и на всички като фаворит за кметския пост е посочен П. Дангов.  Репортер на “Струма” научи от източници, близки до “Позитано” 20, че кандидатурата за кмет на П. Дангов е одобрена на високо ниво в партията. Водени са разговори с него  на “Позитано” и той е дал съгласието си.

Както “Струма” писа, д-р П. Дангов беше отлюспен от БСП в Дупница по времето, когато беше кмет и се обяви срещу Братя Галеви, като поведе яростна атака срещу тях.

Репортер на “Струма” се свърза по телефона с П. Дангов, но на въпроса за кметската му номинация той бе лаконичен: “Все още нищо не е ясно”.

ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *