Изненадите в топ 10 на кандидатдепутатската листа на ГЕРБ в Пиринско

Бившият областен управител на Пиринско Бисер Михайлов измества ексдепутата Йордан Андонов от кандидатдепутатската листа на ГЕРБ за 44-ото народно събрание. Той ще заеме обещаващото четвърто място, веднага след третия в списъка – Александър Мацурев, зам. кмет на Банско.

В списъка с кандидати за народни представители само две са имената на депутати в 43-ия парламент, това са водачите Цветан Цветанов и областният председател Даниела Савеклиева. Петото място в проектолистата е за кандидата от санданската организация Александър Манолев. На шеста позиция е председателят на Общинския съвет в Петрич Георги Динев, а седмото място заема общинският лидер на ГЕРБ в Гоце Делчев Димитър Гамишев. На осма позиция е д-р Емил Тончев, завеждащ отделението по образна диагностика в разложката болница, който бе категоричната номинация на общинската организация в Разлог. Младежкият лидер на партията в Благоевград и общински съветник Венцислав Хросинков е девети, а десетото място е за Пламен Поюков от Сатовча, шеф на Държавно ловно стопанство „Дикчан“.

Окончателната листа на кандидатите за депутати от Благоевградска област ще се обяви официално в петък, когато ще приключи и окомплектоването на документите на всеки от тях.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Grajdani

    -Ще доживеем ли – Листа на ГЕРБ без Даниела Савеклиева??? – Едва ли!
    Писна ни от богопомазани!!! От нейното позиране и фотосесии по медиите.
    Тя без това не става за друго! “Браво” и за послушкото Б.Михайлов.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *