Изпитани трикове! Флиртувай със стил

Използването на готини и уверени реплики за начало на разговора ще ти помогнат да си хванеш секси гадже от най-популярните места за целта

Сватба

Виждаме, че се заглеждаш по кума. Сватбите са забавни мероприятия, така че флиртуването е лесно и съвсем приемливо, казва Шърли Маркович, изпълнителен директор на Dating Ring.

Как да подходиш

Можеш смело да го грабнеш на дансинга с репликата „Извинявай, но тази песен много я обичам и трябва да танцуваме“. Или отиди и го попитай как се е запознал с младоженеца. (Братовчед? Състудент?) Невинен въпрос като този може успешно да прикрие невинното ти желание да му бръкнеш в панталона.

Парти на плажа или край басейна

Онова момче във водата е по-секси от Зак Ефрън. Бъди самоуверена, за да му привлечеш вниманието. Това не включва пищене и плаване на гигантски надуваем еднорог.

Как да подходиш

Доплувай до него и му направи простичък комплимент от сорта на „Хубави шорти. Откъде ги купи?“. Или ако и двамата сте с приятелска компания, го предизвикай на някое състезание.

Концерт/фестивал на открито

Един сладур носи същата тениска от концерта преди пет години, на който беше и ти. Това е съдба. Щом и двамата харесвате една и съща музика, сигурно ще си допаднете.

Как да подходиш

Попитай го дали знае кога ще започва бандата, съветва Маркович. Или ако го видиш по средата на концерта, го питай нещо за групата, дори вече да знаеш отговора. Или просто сподели възхищението си от барабаниста.

Следобед в парка

Групичка страхотни момчета започнаха да си подритват футболна топка наблизо, а ти искаш да заговориш страхотния сладур с шапката.

Как да подходиш

Ако топката дойде към теб, я ритни към него и се пошегувай: „Пази си топките по-добре!“. „Така ще спечелиш точки и за хумор, и за спортни умения“, отбелязва Маркович. Или пробвай да се включиш и ти. cosmopolitan.bg

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *