Изпълнителката Нуртен Ерсой долетя от Анталия за “Роди дете в България”

Вълшебство – това е думата, с която може да се определи благотворителният пролетен бал “Роди дете в България”, информират от PRofile interantional. 

“Благоевградската художничка подкрепи със свои картини благородната кауза 


Балната зала посрещна над 100 души с големи сърца, обединени от каузата на фондация “Мечта за Дете”, “МамаЗона” и “Супер БЕБЕ”. Всеки присъстващ остави частица от душата си в събитието и с присъствието си подкрепи усилията на организаторите да сбъднат повече мечти за собствена рожба.

Организаторката Ивелина Рускова ( в средата) с Боряна Баташова, Пейо Пеев – създател на група “Спринт”,  радиоводещия Атанас Стоянов – БГ радио 


Богатата програма на вечерта бе радост за очите и сетивата – насладихме се на прекрасно ревю на официални тоалети от български моден бранд, а красивите модели дефилираха с неподражаемия блясък на бижутата. Музикалните изпълнения на Deep Zone Project, трио “Елеганс”, вокално студио “Палави ноти”, Боряна Баташова и Нуртен Ерсой приповдигнаха настроението на всички присъстващи.
Особено емоционална бе срещата на гостите със сбъднатите мечти за деца на фондацията.
Каузата на вечерта – две двойки, за които ще бъдат предназначени събраните от бала средства, накара присъстващите да се развълнуват и да се включат активно в търга с явно наддаване и в томболата с награди. А събраните средства възлизат на 21 410 лв.

Популярният лайфстайл експерт Атанас Лазаров в компанията на изпълнителката Nurten Unsev del Luce, която долетя специално от Анталия, за да подкрепи благотворителния бал на Ивелина Рускова (дамата в средата)

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *