Израелски учен: Извънземните са в контакт с нас, Тръмп искаше да го разкрие

Съществуването на друг живот извън Земята е вечна загадка, която вълнува човечеството. В много случаи досега са представяни предполагаеми доказателства за странни явления, свързани с извънземни, но учените все още не са се произнесли категорично за евентуалното съществуване на извънземните. Или поне досега не са го оповестили пред всички.

Направи го пенсиониран генерал от израелската армия, който уверява, че извънземните наистина съществуват. Той отиде още по-далеч, като разкри, че те дори са установили контакт с хората. Нищо от това не е оповестено, защото, по думите му, „човечеството не е подготвено“ да го приеме.

Обяви го професор Хаим Ешед в интервю за израелския в. „Йедиот Ахронот“, публикувано и от Jerusalem Post. Ешед беше ръководител на израелската програма за космическа сигурност в продължение на 30 години – той е истински експерт в тази област, публикувал е и книги по този въпрос.

87-годишният учен уверява, че съществува една “Галактическа федерация” и че както неговата страна, така и САЩ са в контакт с извънземни от дълго време. Освен това той добавя, че на Марс има тайна подземна база, в която се намират американски и извънземни представители.

Според Хаим Ешед причината извънземните да са решили да се свържат с хората е, че искат да проучат и разберат „материала, от който е направена Вселената“. Той също така потвърждава, че президентът на САЩ Доналд Тръмп знае тези факти и че за малко е щял да разкрие тяхното съществуване.

Бившият генерал разкрива, че накрая Тръмп не е посмял да съобщи публично този въпрос, за да избегне епизод на масова истерия. “Те вярват, че човечеството тепърва трябва да се развива и да достигне точка, в която да може да разбере Космоса и междузвездните кораби”, заяви професорът пред „Йедиот Ахронот“.

Хаим Ешед обяснява, че сега е решил да направи тези разкрития, защото е постигнал статут, който го е превърнал във важна и авторитетна фигура в академичния и научния свят.

„Това, че го казвам сега, а не преди 5 години, е защото преди щяха да ме вкарат в болница, ако го сторех“. „Няма какво да губя. Получих научни степени и награди и съм уважаван в университетите в чужбина ”, добави той.

Превод и редакция: DarikNews

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *