Изхвърлете всички хапчета за глава! Тези вълшебни ядки са естествен аналгин

Неистовото напрежение в главата и болките можете да решите с аспирин, но не забравяйте, че той е синтетичен продукт, който може да навреди на вашия организъм. Основната съставка в аспирина е салицин, който успокоява болки, но който също може да се намери и в бадемите.
Шепа бадеми може да бъде естествен аналгин, която по някакъв начин дори има по-голям ефект от това лекарство, а няма нежелани реакции, които могат да навредят на вашия организъм. Главоболието обикновено се появява в страничната част на главата, а това води до намалена концентрация, раздразнителност и умора.
Най-честите причини за главоболие обикновено стрес, напрежение, грип, възпаление на синусите, както и проблеми с храносмилателната система.
Експерти твърдят, че тази неприятна ситуация трябва да се третира като симптом, а не като заболяване. Ако главоболието не ви се успокоява, опитайте се да се отпуснете, да медитирате, вземете душ и не забравяйте бадемите, те могат да ви бъдат от огромна полза.
10-12 бадема на ден намаляват и предотвратяват главоболие, така че ако редовно консумирате, има големи шансове завинаги да се сбогувате с тази неприятна ситуация.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *