Изхвърлете три неща от дома си, защото носят нещастие на всички, които живеят в жилището

Имате дом ‐ уютен, прекрасен. Но вие се задушавате в него.

Не буквално, разбира се. Не ви се иска да влезете в него, не ви е уютно. Направили сте ремонт, но нещо не достига. Китайците вярват, че така действа замърсеното пространство. Между другото сред различните вещи има три, особено вредно въздействащи върху цялата атмосфера. Оттук и апатията, и безразличието към живота и хората наоколо.

За да избавите дома си от негативната и застояла енергия, която създава проблемите, незабавно се отървете от тези три вещи.

Изкуствени цветя

Изкуствени цветя ‐ мъртви цветя. Те както нищо друго угнетяват вашия дом. Не напразно хората казват, че живите цветя са за живите,а мъртвите ‐ за мъртвите. Дори и най‐красивият, фино изработен букет, с нищо не заменя най‐простия животворен букет от маргаритки. Даже най‐обикновеното живо цвете в саксия разпространява в дома енергията на живота. Така че засаждайте орхидеи, флокси, може да посаждате обикновена трева.А от мъртвите букети стойте по‐далече.

Пукнати съдове

Също така не трябва да пазите в дома си пукнати чашки, чинийки и други съдове. Няма значение, че те не протичат. Тези пукнатини, казват китайците, са най‐ стабилния акумулатор на всичко негативно в дома и в кухнята. От такива съдове трябва да се отървете най‐бързо, така че да не се излагате на опасност! Отдавна съдовете са били символ на богатство и изобилие в къщата, което означава, че пукнатините по тях ‐ това са пукнатини в благосъстоянието на собствениците. Съхранявайте във вашия дом само цели, красиви съдове, които ще запълнят вашето жилище с радост и щастие!

Стари дрехи и обувки

Износените, неизползваните и за нищо неподходящи неща не трябва да се държат у дома. Те няма да ви донесат нищо добро. Много по‐добре е да ги подарите на бездомни хора или на тези, които са по‐бедни от вас. И ето какво още казват за ненужните вещи: ако искате да получите нещо ново ‐ възможно най‐скоро се отървете от старото. И тогава на овакантеното място със сигурност ще дойдат хубав чифт обувки или палто за което сте мечтали!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *