HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Изхвърлиха от мъжкия състав на орлетата млад вратар, отишъл на нивата с баща си вместо на мач

Младият и перспективен вратар на юношеската формация на орлетата до 19 г. Радослав Ангелски изхвърча от мъжкия състав, където наставникът Милен Радуканов го предвиждаше от началото на лятото за трета опция на пост номер 1 след титуляря Благой Макенджиев и сменника му Красимир Костов. Скандалът избухнал миналата седмица в навечерието на двубоя между представителните отбори на ОФК „Пирин“ и „Черно море“. В отговор на телефонно издирване от треньора на вратарите Михаил Ролев неговият подопечен обяснил, че по заръка на баща си му помага на нивата в село Ощава. Младокът не се трогнал дори след предупреждението, че ще го върнат заради нарушение на дисциплината в юношеската формация, ако не бъде на линия за мача.

От началото на настоящата седмица мястото на сгафилия страж при мъжете заема колегата му при 19-ките Любомир Георгиев, а Ангелски трябва да забрави за неопределено време за повиквателна от Радуканов и Ролев.

„Не знам точно какво е станало. Разбрах само, че Любо е качен в представителната селекция, а на мое разположение остава Ради. Уточнихме се с колегата Милен Радуканов след завръщането на отбора от гостуването на „Етър“ в събота на следващия ден да пусне юношите, които е включил в групата за визитата във Велико Търново, да играят в стартовото ни домакинство в елитната група срещу „Ботев“ /Пд/, което е суперважно, за да имаме шансове да тръгнем с успех в първенството”, коментира предводителят на младите орлета Васил Петров.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *