Изхвърлиха от управителието на две фирми бивш гард на Пламен Галев

Бащата на приятелката на Пламен Галев Юлияна Бельовска – Тома Бельовски, е заменил като управител в „Атомик инвест“ и „Рила спорт“ Янко Янков. За това се разбра по време на заседание на ОбС в Сапарева баня, на което кметът Калин Гелев бе упълномощен да представлява общината на предстоящото общо събрание на съвместното дружество “Атомик инвест“ ООД. Т. Бельовски е съуправител заедно с Ивайло Иванов.

На предстоящото събрание ръководството на „Атомик инвест“ ще представи инвестиционните намерения на дружеството да изгради въжена линия от хижа “Пионерска” до хижа “Рилски езера”, туристически и спортни обекти, от които да получава приходи.

На събранието ще се допълни дейността на фирмата, като се запише, че тя ще изгражда ски съоръжения и съпътстваща инфраструктура.

Още преди месец в Сапарева баня се коментираше, че бившият гард на Пламен Галев Янко Янков е заменен в “Рила спорт” и “Атомик инвест”. Пред приятели в Сапарева баня той заявил, че се отказва от участие в двете фирми, тъй като имал много ангажименти по ресторантите, които държи в Сапарева баня, дискотеката и няколкото къщички за гости в местността Валвица. Той е бил изпълнителен директор на “Рила спорт”, без да има дялово участие във фирмата. ЙОРДАНКА ПОПОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *