HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИКОНА НА МАФИЯТА В ЮГОЗАПАДА СТАНА МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ! Гангстерът напълно зависим от парите на новата си жена

Славната някога икона на мафията в Югозападна България Злати Златев-Златистия е станал мъж под чехъл, без пари и напълно зависим от доходите на жена си Мариела, съобщава “Уикенд”. Двамата нямат брак, но живеят на семейни начала. В края на септември 2015 година им сероди син. Грижите и отговорностите за детето са били изцяло поверени на майката и нейните родители. 35-годишната Мариела била от заможно семейство. ИМала къща в столичния квартал “Бояна”, а автомобилът, който шофирала, бил джип “БМВ Х5”. Самата тя се занимавала с брокерска дейност. Именно високите й доходи били причина Златистия да се гаджоса снея преди 3 години.

В ъндърграунд средите се твърди, че мацката лично е успяла да изчисти всички стари борчове на бащата на детето си. Тя сег рижила дори и за големия му син Даниел. Той е плод между любовта на бандита и първата му съпруга Фиданка.

Злати Златев успя да свали Мариела преди 3 години, докато уж трябвашеда се лекува във варненска болница, за което беше пуснат от затвора.

Към днешна дата обаче славният апаш пак има проблеми справосъдието. Бившият бос на ВИС -2 в Дупница е обвинен за хулиганство, за което може да получи 6 години затвор. Той бе арестуван на 14 декември миналата година, след като с мерцедеса си се заби в бариерата на районното полицейско управление в Дупница.

Дори и да получи ефективна присъда, Златистия няма да лежи на топло, защото е инвалид. Той ще бъде преместен под охрана в болнично заведение. Страда от 4 болести- дисковахерния, двустранна коксартроза, синдром на Браун и остеомиелит на дясното бедро.

Злати Златев е легенда в подземния свят, а подвизите му още се разнасят. При меле на 23 ноември 1997 година в центърана Дупница мафиотът застреля братовчед си Любмир Мантарков и се опита да избяга. Тогава ченге го простреля в гърба и от там идватвсичките му здравословни проблеми. 18-годишната му присъда изтече на 16 ноември 2015 година.

Преди да забрамени Мариела, той имаше връзка с 35-годишната блондинка Албена от известна фамилия на интелектуалци в Дупница.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *