HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Илиана Раева с разтърсваща изповед: След 33 години срещнах….

За интересна и вълнуваща среща по време на Световната купа по художествена гимнастика в София разказа президентът на федерацията ни Илияна Раева, пише 24 часа.

Ето какво написа тя във фейсбук:

“Една вълнуваща среща след 33 години!

Георги – млечният брат на Славея и Виолета и астрален близнак на Славея!??На 8 юни 1984 год. родих моята първа дъщеря Славея. В родилния дом, в Шейново, бях в една стая с още една родилка, която същия ден роди момченце.

Имах много кърма и Славея се хранеше много бързо, и като всяко новородено заспиваше веднага. Малчуганът до нас пищеше сърцераздирателно и милата му майчица толкова много страдаше, че ми се късаше сърцето. Нямаше кърма. Тогава и предложих да ми го даде и да го нахраня с моята кърма. Претеснена и истински страдаща от липсата на достатъчно кърма, жената ми благодари и ми го подаде. Синеочкото засмука жадно от гърдата ми и след минутки вече спеше заситен и доволен. Така, докато бяхме в болницата 10 дни (двете бяхме родили със секцио) кърмех първо Славея, след това него.Не запомних името на жената и на бебето и. Разделихме се на изписването и повече не я видях, както и малкия рус красавец.

Минаха 33 години оттогава…

До Световната купа по художествена гимнастика преди две седмици в София. Георги Чобанов, който беше диктор на купата се приближи до мен и каза: ” Имам изненада за Вас! Елате!”

Усмихваше се и ме поведе към червената пътека в залата, която водеше към ВИП ресторанта. Там ме чакаше едно красиво синеоко усмихнато момче. Представям ви Вашия млечен син и млечен брат на Славея и Виолета – Георги. Толкова приятна изненада! След толкова години! Понякога се сещах за него и се питах, какъв ли е станал и какъв ли е животът му.

Прегърнах го и го целунах! Той се смееше и не скриваше радостта си от срещата. Аз също се зарадвах, да видя след толкова години малкия синеок бебешор пораснал прекрасен мъж!

Поговорихме си. Накрая го попитах: Късметлия си, нали?! А той се засмя и ми отвърна: “Разбира се!”

Миналата неделя ми изпратиха снимка от неговата сватба с хубавата Елена!

Да са живи, здрави и много щастливи!

Много красота има в това тайнство Живота!”

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *