Илия Пасков отново оглави сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в Сандански, синът на Чомбе – Бранимир, избран в управителния съвет

Илия Пасков отново оглави Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите в община Сандански. Пасков бе председател на сдружението до 2016 година, когато по лични причини се отказа от поста. Тогава за председател бе избран Иван Терзиев, чийто мандат приключи през 2020 година. 

На общото събрание на сдружението в управителния съвет бяха избрани двама представители от Мелник – ресторантьорът Георги Георгиев и Бранимир Кочев, син на популярния бизнесмен – архонт от Петрич, Иван Кочев-Чомбе, туроператорът от Сандански Георги Кунчев и кметът на общината Атанас Стоянов. 

Общото събрание утвърди промени в устава на сдружението, според една от тях председателят ще е с мандат от две години, а не както бе досега – 5 години. Потърсен за коментар Ил. Пасков каза: „Тръгваме с нови амбиции и високи цели. Да върнем община Сандански в “шампионска лига”, там, където й е мястото”.

ЛИДИЯ МАНЕВА

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Hoqta za struma

    Struma kenefa jalt na porachka sreshtu 10lv sere mirizlivi laina za vseki selcho bez znachenie ot koe selo e.

    Hui za struma jaltia kenef porachkov

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *