HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Имате ли отрицателна енергия в дома си? Ето как да разберете и да я изчистите!

Разберете дали има отрицателна енергия в дома ви. Често там губите или безследно изчезват неща, разболяват се домашни любимци, тряскат се врати, умират стайни растения, твърде често се развалят уреди или се чуват странни звуци и шумове. Ако забележите поне няколко от тези неща в дома си, необходимо е да помислите за чистене на негативната енергия.  Как да изчистите къщата си от негативната енергия?

1. Почистване
При влизане в чиста и просторна стая, всеки човек чувства вътрешна хармония и комфорт. Правете основно почистване в края на всяка седмицата. Всеки път, при почистване на дома, бихте могли да “изхвърлите” и негативната енергия.

2. Изхвърлете боклука
Веднага трябва да се отървете от всичко излишно в къщата. Старите неща, които дълго никой не използва, само задържат негативна енергия. Като се отървете от ненужните неща, веднага ще почувствате промяна в енергията на дома си.

3. Морска сол

Кристалите на солта имат уникалната способност да абсорбират отрицателната енергия. Направете смес от 5-7 супени лъжици морска сол и 5 литра вода. Старателно измийте подовете с този разтвор. Можете също така да поставите сол в ъглите на стаята, в която прекарвате най-много от времето си със семейството си.

4. Опушване на помещенията
Ако в къщата ви често се появят спорове и конфликти, опушването ще помогне за неутрализиране на негативната енергия. Необходимо е да се запали една връзка трева и да я поставите отвън, така че пушекът бавно да образува дим.  За да започнете процеса на опушване трябва да обиколите дома си по посока на часовниковата стрелка, без да пропускате нито една стая. Най-добре е да направите тази процедура, когато няма никой вкъщи. Благодарение на този метод ще изчистите пространството от негативна енергия и ще предпазите семейството си.

5. Почистване чрез звук

Пляскайки силно с ръце, обиколете стаята по нейния периметър. Особено внимание обърнете на ъглите, като се спирате на всеки един от тях. Направете няколко енергични пляскания.   Ще чуете ясно ехо от пляскането, което означава, че процедурата работи и трябва да продължите с пречистването. След това трябва да измиете добре ръцете си под течаща вода. Ние се надяваме, че в къщата си имате само положителна енергия!

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *