Има ли бъдеще връзката ви

Влюбени сте в човека, с когото имате връзка и дори живеете заедно, но не знаете дали имате бъдеще?

Ако този въпрос ви е изникнал в ума поне веднъж, може би трябва да се замислите дали не си затваряте очите за някои проблеми и дали не е време да сложите край на отношенията си. Следните няколко признака издават това:

Не правите планове за бъдещето

Страхотно е да живеете за мига, но ако изобщо нямате идеи как точно ще се развива вашата връзка в следващата една година, то връзката ви може да приключи и по-рано, отколкото си мислите. Общите планове издават здравословно развиващата се връзка и издава доколко с партньора ви сте отдадени един на друг.

На различен етап сте

Ако той ви признае, че не смята да се жени в следващите няколко години, докато вие вече искате семейство и деца, то по-добре да се вслушате в думите му. Не игнорирайте това, което ви казва и не мислете, че ще промените мнението му. Просто се примирете и помислете дали да не продължите сама, вместо да губите време и енергия.

couple-1

Имате резервен план
Това е валидно и за двамата. Ако вие или той за всеки случай си има резервен вариант, то със сигурност нямате намерение да се обвързвате с този човек или не смятате, че е правилния за вас избор.

Секс ни събира, секс ни дели
Ако единственото нещо, което ви свързва е секса, може би нямате нужните допирателни точки, които са необходими за една пълноценна връзка и е възможно съвсем скоро нещата между вас да приключат.
Ако пък сексът не е най-доброто, на което се надявате, може би е време да се откажете. Вие нямате нужда от поредния приятел или съквартирант, а от мъж, който да ви доставя не само психическо, но и физическо удоволствие.

Нито един от приятелите му не е женен
Ако няма от кой да вземе пример за това как протича живота на един женен мъж е много вероятно и вашият приятел просто да не се решава на такава стъпка. Поведението на всички ергени покрай него никак не му помага да си представи как всъщност ще протичат нещата, ако мине под венчило.

couple-3

Примирявате се
Наясно сте, че той не е човекът за вас, но все пак оставате във връзката и го използвате като резервен план, докато не срещнете някой по-подходящ. Ето това е връзка, която не приключва с щастлив край.

Не сте част от световете си
Ако все още не сте го представили на близките и приятелите си (или пък той не е направил същото за вас), най-вероятно нямате сериозни намерения един към друг. Нещо със сигурност не е наред, ако връзката ви е по-дълга от 6 месеца и вие все още не познавате сестра му.

Не дискутирате проблемите
Ако не обсъждате нещата, които ви тревожат и сте се примирили с една любезна среда, но проблемите не изчезват ей така, само защото не повдигате темата за тях. Споровете са важна част от всяка връзка, ако ги няма, значи просто не се обичате достатъчно, нито пък ви е писано.missbloom

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *