Refan-728×90-July-2019

Има начин да получиш всеки мъж, когото искаш

Всички сме чували за силата на женския чар, но не всяка дама знае как да го използва. За щастие имаме съвети от най-добрите експерти, които ще споделим с вас.
Ако овладеете тези стъпки, вие ще можете да флиртувате свободно и успешно с всеки мъж, който пожелаете. След като ги прочетете, излезте с вашите приятелки, за да изпробвате доколко сте овладели новите идеи.

Флиртът включва езика на тялото и по-малко мислене. А за онези, които вече имат приятел, може да опитат тези техники с него – нищо не е по-ободряващо от някой комплимент още преди закуска. Ето и какво да направите:
1. Помислете за жена, която умее да съблазнява

Не може да не се сещате за някоя позната, която винаги печели мъжкото внимание и всички мъже в компанията се въртят около нея.

Иска ви се да бъдете като нея? Защо да не можете? Обикновено тези жени не притежават някакви изключителни физически дадености, а по-скоро разчитат на поведение. Вгледайте се в начина, по който общува тя с мъжете.

2. Опитайте с някой, който не харесвате

Ако се подготвите с някакви идеи и отидете директно при мъжа, който харесвате ужасно много, рискувате да претърпите провал.

Притеснението, което е нормално да изпитвате около него ще ви попречи да се отпуснете, което е много важно за успешния флирт, а тогава може да се откажете още първия път.

Затова пробвайте да се закачате с някой, който не харесвате, защото тогава няма да бъдете така напрегнати. А когато се получи, това ще ви даде самочувствие.

3. Не забравяйте зрителния контакт

Когато сме притеснени, избягваме да гледаме хората в очите или погледа ни не се задържа дълго. Но ако искате да флиртувате успешно, не се притеснявайте от това – просто се усмихнете.teenproblem.net

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *