Има 3 зодии, за които няма тайна в любовта

Излизали ли сте с гадже, което държи на секса всеки ден? Според астролозите повишеното желание за секс на някои хора може да ви се струва странно, но то си има обяснение. Просто някои зодии са по-сексуално настроени в сравнение с други и в това няма нищо лошо. Вижте кои зодии са по-пламенни в леглото и не могат без секс:

Рак
Хората с този знак са много емоционални и страстни под завивките. Славят се с това, че са доста по-отворени и либерални, което им позволява да правят секс за една нощ или да опитват по-нестандартни неща в леглото. Те обичат да доставят удоволствие на интимните си партньори и са ненаситни. Дори и да нямат връзка, раците не могат да стоят без секс.

Скорпион
Любвеобилни, страстни, а понякога и ревниви. Това са скорпионите, които са на „ти“ със секса и обичат фетишите. Те имат много силно изразена аура, с която лесно привличат вниманието. Понякога могат да накарат другия да играе ролеви игри, да носи латекс или секси бельо. Ако започнете да излизате със скорпион, бъдете сигурни, че сексът с него ще бъде много по-различен и запомнящ се.

Близнаци
Подобно на скорпионите, представителите на тази зодия също обичат по-нестандартния секс и ако другият е по-консервативен, това може да бъде проблем във връзката им. Те не остават задълго без секс, дори обичат тройките. Близнаците са нещо като два характера в едно. Те са свенливи в началото, но отпуснат ли се, могат да развинтят фантазията си и да направят видеозапис на интимните си подвизи. Известни са и с това, че заплюят ли си някого, не се отказват лесно.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *