Има 6 закона на привличането, които ръководят жените и мъжете

Формула за привличането наистина има и неин творец е природата. Естествените закони, които невидимо и неусетно ни движат напред, ни тласкат несъзнателно към изборите ни в любовта. Законите на привличането и любовта понякога могат да са най-объркващите на света и да предизвикат бурни емоции. Поетите и писателите не спират да се опитват да разкодират тези закони в произведенията си. Хората обменят опита си и разговаряйки с приятелите си също се опитват да разгадаят законите на любовта, за да открият най-после щастието.
Ето няколко общовалидни закона на привличането, които ръководят жените и мъжете в техния любовен път:

Мъжете са по-търпеливи към жените, отколкото жените са към тях
Въпреки че повечето хора смятат жените за по-търпеливи що се отнася до срещите, оказва се, че всъщност мъжете са по-склонни да чакат дамата да се отзове на поканата им за среща повече от 7 дни за разлика от жените, които чакат около 3 дни. Изследване, цитирано от сайта yourtango.com показва, че мъжете са готови да чакат средно 11,25 дни. Мъжете са с до 80% по-склонни от жените да отидат на среща с някого, с когото не са почувствали химия.

Гласът ни се променя, когато сме привлечени от някого
Изследванията показват, че и мъжете, и жените променят гласа си, когато разговарят с някого, който възприемат като привлекателен. И за двата пола височината на тона при говор се покачва. Това е подсъзнателен механизъм, който цели привличане на човека, към когото сме усетили симпатии.

Красотата буквално не може да бъде пренебрегната
Първите впечатления винаги имат значение, дори човек да не си го признава. Красива жена или хубав мъж винаги правят впечатление. Те първи биват забелязани, защото атрактивните черти се открояват в тълпата. Много по-вероятно е да се радвате на вниманието на другите, ако сте красиви. Въпреки че красотата е субективно понятие, тя винаги въздейства на ума.

Жените са привлечени от мъже с кучета
Мъжете, които се грижат за кучета, са по-привлекателни за жените. Инстинктът им подсказва, че такива мъже са способни да се грижат и за деца, да бъдат състрадателни и закрилящи. Много по-голям шанс да привлечете женското внимание имате, ако сте мъж и ако водите куче със себе си.

Мъжете наистина предпочитат дами в червено
Облечете червената си рокля, ако искате да ви забележи някой мъж. Това не е мит, а реалност. Червеното определено привлича мъжкото внимание, сочат проучванията. Ако една жена носи червено и се намира измежду много други жени, вероятността тя да бъде забелязана и предпочетена от мъжете е по-голяма.

Жените наистина са привлечени от мъже с богатство и престиж
Дори много жени да не искат да си го признаят, това също се оказва вярно и няма нищо общо с меркантилността. Желанието жените да имат стабилен мъж с положение и материална осигуреност се кодира още от древността, когато притежанията и запасите от храна са означавали възможност за живот и продължаване на гените. Еволюционното значение на богатството днес също остава кодирано в гените ни.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *