ИМЕНЯЦИ! Щедри почерпки в Пиринско

Председателят на Общинския съвет в Сандански Николай Шаламандов почерпи колегите си с баница, сладкиши, ядки и безалкохолно по случай именния си ден. В кабинета му пристигнаха съветникът Георги Батев, Панчо Панчев и адвокат Георги Цветанов, а Шаламандов прие пожеланията им с приятелска прегръдка.

Н. Шаламандов бе определил вечерта за щедра почерпка в заведение на най-близките си роднини и приятели с пълнен шаран за предястие и печено агнешко като основно, похвали се лично той.

Кметът на община Кресна Николай Георгиев празнува вчера имен ден и рожден ден. Въпреки че в момента е в болничен и не е на работното си място, той не пропусна да почерпи колегите си в администрацията. Всички му пожелаха бързо оздравяване.

Николинка Бузова, председател на Районен съд – Сандански, вчера бе приятно изненадана в началото на работния ден с красив букет за именния й ден. Именячката почерпи целия административен персонал и колегите си магистрати с шоколадови бонбони и питка. Пожеланията на всички бяха за здраве, късмет и много успехи в личен и професионален план.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *