Името на домашния ви любимец показва какви сте

Бела, Гарфилд, Снежко, Феликс – има толкова имена, с които да кръстите домашния си любимец. Изборът на име за любимото същество е трудна задача, но, вярвате или не, разкрива много и за самите вас. Ето какво показва за вас името на домашния ни любимец:

Име на храна или вкус

Примери: Чери, Кенди, Джинджер, Пепър, Куки, Шугър Ако избирате име, което се свързва с храна или вкус, определено обичате да си хапвате. Не е изненада, че храната предизвиква позитивни емоции. Когато произнасяте името на домашния си любимец, вие прехвърляте приятното усещане и на него. Умеете да се радвате на малките удоволствия в живота, да се наслаждавате на мига. Общителни сте, имате страхотно чувство за хумор и обичате да се забавлявате.

Име на човек Примери: Макс, Люси, Дейзи, Боби, Чарли Ако избирате човешко име за домашния си любимец, за вас той е изключително важен и го третирате като човешко същество. Отнасяте се към него како дете или роднина. Обичате да разговаряте с него и споделяте мисли и емоции. Вие сте мил и любящ човек, отнасяте се към всичко живо с уважение. Чувствителен и наблюдателен сте. Хората ви харесват заради вашата откровеност и позитивизъм.

Историческо или митологично име

Примери: Наполеон, Фрида, Клеопатра, Афродита, Цезар, Далила Ако избирате име от историята или митологията, вие обичате книгите и имате коефицент на интелигентност над средното ниво. Вие сте внимателни, проницателни, обичате да планирате внимателно и не признавате авторитети. В същото време сте креативни и със силно чувство за индивидуалност. Без съмнение ще отделите много време и внимателно ще изберете името на домашния си любимец. Търсите дълбокия смисъл в живота и дори името на любимеца ви се свързва с някаква история.

Име на животно Примери: Мечо, Тигърчо, Панда, Прасчо, Лиса, Сокол Ако кръстите домашния си любимец с наименование на животно, вие сте реалисти и здраво стъпили на земята. Не губите самообладание в трудни ситуации. За вас разумът е винаги преди чувствата. Обичате природата и спорта.

Титла Примери: Куини, Принцеса, Лейди, Барон Обожавате домашния си любимец и правите всичко, за да се чувства възможно най-комфортно. Сантиментален и чувствителен човек сте, който трудно прикрива чувствата си. Гордеете се с всичко, което имате, като домашния си любимец, например. 

Име от книга, филм или музикант Примери: Ромео, Отело, Елвис, Ози, Марли, Шерлок, Скарлет Обожавате книгите и филмите. Трудно показвате емоции и се разкривате пред другите. Но, когато допуснете някого до себе си, се раздавате всеотдайно и оставяте трайни впечатления. Обичате да общувате с интелигентни хора, затова и домашният ви любимец трябва да носи “интелектуално” име. 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *