Инж. Румен Томов на старта на изборната кампания: Единственото, което има значение за мен, е просперитетът на нашия Благоевград!

Една година и осем месеца след първата предизборна кампания, в която участвах, отново отиваме на избори. Защо и как вече не е важно, единственото, което има значение днес, имаше и тогава, е Благоевград – моят, вашият, нашият град! Развитието и просперитетът на града са в основата на моята кампания, така, както бяха и по време на управлението ми. Работихме много, свършихме каквото успяхме, но има още много неща, които трябва да бъдат направени, за да върнем на Благоевград мястото, което му се полага на политическата и икономическата карта на България.

Днес отново ще разчитам на Вашето доверие и подкрепа, защото гласът на всеки от Вас е важен, защото Вие сте мерилото, което най-точно показва тежестта и отговорността на всеки от кандидатите. Пожелавам на всички участници в тази надпревара за доверие да бъдат честни и открити с хората, да изведат напред своите програми и да ги защитят в една положителна и достойна за уважение кампания! Моята бюлетина е с №15.

Инж. РУМЕН ТОМОВ,

кандидат за кмет на Благоевград

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Бойко

    Тези от снимката със сигурност не живеят в сегашната реалност.Кажи Румба ,какво е важно за теб?
    Май само властта те интересува?!

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *