Инж. Харалампи Златанов, главен инженер на мината в Бобов дол: Предоставихме помпените си агрегати, за да осигурим питейна вода за населението на Община Бобов дол

“В следствие на възникнала авария в Помпена станция “Дяково” на помпен агрегат, собственост на “Кюстендилска вода” ЕООД , гр. Кюстендил, към нас бе отправено запитване от тяхна страна дали има възможност помпените агрегати, които обслужват Дружеството, да започнат да подават вода за “Кюстендилска вода” ЕООД, докато бъде отстранена аварията. Поради опасността близо две седмици жителите на общината и селата около нея да нямат никаква вода и да последва сериозно социално напрежение, ние решихме нашите помпи да започнат да подават вода за “Кюстендилска вода” ЕООД и хората да имат вода” Това каза инж. Харалампи Златанов, главен инженер на мината в Бобов дол.

Той уточни, че достaвената вода и консумираната енергия ще бъдат отчитани съгласно показателите на помпата. “Въвели сме дневник, в който ще бъде отразявано времето на работа на помпения агрегат за нуждите на “Кюстендилска вода” ЕООД и ще бъде изготвен Приемателно-предавателен протокол за консумираните количества вода и електрическа енергия”, обясни инж. Златанов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *