HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Инструкторите от рафтинга впечатлени: Румен Радев е много здрав физически. Хареса му и иска да повтори

Президентът на България Румен Радев се е справил много добре с рафтинга, разкриха преди пред Нова инструкторите, които бяха с него в лодката. Както е известно, държавният глава получи подарък изненада от съпругата си Десислава за рождения му ден.

“Супер се справи. До последно не знаеше, че ще идва на рафтинг. Дойде, екипира се, проведохме му необходимия инструктаж и се качихме в лодката. Много силно гребеше, той е много здрав физически. Все пак е бил пилот на изтребител. Създаден е за такова нещо. Хареса им много и казаха, че ще повторят някой ден”, обясни инструкторът Борислав.

Колегата му Веселин пък разкри как се е свързала Десислава Радева с екипа им. “Звънна ми по телефона, чухме се два пъти. Първоначално не се представи, зададе доста въпроси и накрая, когато явно реши, че ние сме хората, се представи. Имаше леко проучване от НСО, трябваше да отидем в президенството. Запазихме го в тайна, нито една медия не разбра. Проучването от НСО беше за нещата, които се случват в реката – ако се обърне лодката, ако падне президента как да реагираме. Не обърнахме лодката”, обясни инструкторът.

Той и колегата му разказали на Радев за кресненското дефиле, за резервата за животни, край който са минали. “Те прелитаха край нас, г-н Радев има страшен поглед, много добре забелязва най-дребните детайли в скалите”, завършиха Веселин и Борислав.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *