Интензивен трафик на тирове на ГКПП – Кулата

Интензивен е трафикът на изход за товарни автомобили на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин“, „Кулата“ и „Калотина“, съобщиха от Главната дирекция „Гранична полиция“ – МВР, на сайта си.

По границата с Румъния интензивен е трафикът на ГКПП „Видин“ на изход за товарни автомобили. Преминаването в участък от моста при ГКПП „Русе“ се осъществява в една лента поради ремонтни дейности. Участъкът е сигнализиран временно с пътни знаци, движението се регулира.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Кулата“ на изход за товарни автомобили на границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

По границата със Сърбия трафикът е интензивен на пункта „Калотина“ на изход за товарни автомобили. На същия пункт се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Нормален е трафикът по границите с Турция и с Република Северна Македония. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *