ИНТЕРЕСЕН РАЗВОЙ! Два месеца след като напусна по собствено желание, Д. Айдарова поиска да се върне пак като PR на ГЕРБ в Кюстендилско

Два месеца след като напусна, пиарът на ГЕРБ за Кюстедилска област Десислава Айдарова се връща отново на работното си място. Тези дни тя е забелязана в партийния офис в Кюстендил, където е депозирала молба да бъде върната отново на старата длъжност.

Молбата й е била приета от депутата от ГЕРБ в 10-и МИР Кирил Калфин, който не криел, че я цени като добър специалист в областта на връзките с обществеността още преди да напусне по собствено желание.

Десислава Айдарова отиде да работи в охранителна фирма на висок пост за по-висока заплата. Какво я е накарало два месеца по-късно да се върне на старата си месторабота, не е ясно. Тя работеше и като пиар на община Сапарева баня на граждански договор срещу 500 лв. месечно.

Кариерата на Десислава Айдарова като специалист по връзки с обществеността стартира преди 7-8 г., когато започна работа в пиар агенцията на бившата зам. областна управителка от ГЕРБ Даниела Годинова.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *