Интригата започна: Кой ще наследи милионите на Хю Хефнър

Оказа се, че преди сватбата си с третата си жена основателят на мъжката библия Playboy я е накарал да подпише железен предбрачен договор, според който 31-годишната моделка не може да претендира за неговото състояние. Докато в социалните мрежи оплакват кончината на “последния натуралист на Америка”, западните таблоиди започнаха да спорят, кой ще прилапа неговото състояние.

По данни от 2012 година, капиталът на основателя на империята Playboy възлиза на 43 милиона долара. Но понеже култовото списание и в момента продължава да се издава в над 20 страни по света, а доходът от продукцията с логото на компанията ежегодни надминава 1 милиард долара, сумата може съществено да нарасне.    Хю Хефнър празнува 75-ия си рожден ден (Кан, 2001 година)

Когато стана известно, че третата съпруга на Хю Кристъл Хефнър е висяла постоянно във Фейсбук, докато той е умирал, в социалните мрежи избухнаха с яростни критики срещу нея. Бившата моделка дори е изтрила някои от постовете си, под които феновете на Хю писаха гневни коментари и я обвиняваха в това, че тя вече пресмята вариантите как “най-ефективно” да изхарчи неговото наследство.   Но…     Хю Хефнър с третата си съпруга Кристъл Харис в деня на сватбата им.

Още през 2013 година влиятелното списание US Weekly изясни, че “зайчето” все пак не е толкова просто. Преди брака Харис, която е два пъти по-млада от Хю, е била накарана от бъдещия си съпруг да подпише предбрачен договор, въз основа на който в случай на смъртта на Хефнър тя няма да получи нищо.

Всичко, на което вдовицата може сега да се надява, са подарените ѝ бижута, включително и брачния ѝ пръстен с брилянт, и някои лични вещи, с които тя се е сдобила по време на брака си с “бащата” на Playboy.

В същото време в завещанието на покойния издател се казва, че цялото му състояние трябва да бъде поделено между тримата му синове: Купър, Дейвид и Мартсън, а също и дъщерята Кристи Хефнър, пише блиц.

Част от имуществото си Хефнър е завещал на Университета в Южна Калифорния и на няколко благотворителни организации.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *