HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

ИНЦИДЕНТ В ДУПНИЦА! Питбул захапа за главата 4-г. дете

Питбул нахапа жестоко по главата 4-г. момиченце в градската градина в Дупница вчера около 19,30 ч. Бабата, 62-г. Стефанка, се опитала да отърве внучето си от захапката на кучето, но то нападнало и нея и забило острите си зъби в предмишницата на едната й ръка.

Стефанка, 4-г. й внучка и майката на момиченцето се разхождали в градската градина в Дупница, когато питбулът се отскубнал заедно с верижката от ръцете на собственика си и ги нападнал. Кръвожадното куче захапало за тила 4-г. дете. Майката пищяла ужасена от страшната гледка. Бабата Стефанка успяла да запази хладнокръвие и се хвърлила да спаси внучето си от захапката на кучето, но то нападнало и нея и я захапало за едната ръка, като оставило дълбока рана от острите си зъби.

Минаващи по алеите на градската градина, станали свидетели на нападението на питбула, се обадили на тел. 112 да търсят помощ. На място пристигнали екипи на Спешен център и РУП – Дупница. Пострадалите баба и внуче са прегледани от доц. Д. Недин, който заяви, че раната на ръката на Стефанка е дълбока. Четиригодишното дете е извадило късмет, че е оцеляло без тежки наранявания, въпреки че кучето е забило зъбите си в главата му. Според доц. Д. Недин няма опасност за живота на детето при първоначалния преглед, но ще му остане травма за цял живот от преживения ужас.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

2 Коментара

  1. Питбул

    Най-умрелият сайт сте, който публикува само лъжи. Как не Ви е срам да си измисляте истории. Господ да Ви накаже за алчността. Само пари и рейтинг Ви интересуват. Въобще не става въпрос за питбул, но нали сега е модерно да се хвърля вината върху тази порода. Дано фалирате, мърши гадни.

    Отговор
  2. Питбул

    Най-умрелият сайт сте, който публикува само лъжи. Как не Ви е срам да си измисляте истории. Господ да Ви накаже за алчността. Само пари и рейтинг Ви интересуват. Въобще не става въппос за питбул, но нали сега е лодерно да се хвърля вината върху тази порода. Дано фалирате, мърши гадни.

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *