ИНЦИДЕНТ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ КРАЙ БОБОВ ДОЛ! Синът на д-р З. Тодорова с черепна травма в болница, блъснат от микробус

Синът на д-р Зорка Тодорова от Бобов дол е в болница с черепно-мозъчна травма, след като е блъснат от микробус. По времето на инцидента тя е била на работа нощна смяна в спешен кабинет в общинската болница в Дупница.

Пътният инцидент е станал около 20 ч. в понеделник на входа на бензиностанция в близост до Бобов дол. 40-г. Ясен Илиев е настанен в частната болница в Дупница с черепно-мозъчна травма.


Бензиностанцията, на която е станал пътният инцидент

Ясен често ходел до бензиностанцията, там пиел по едно безалкохолно и се връщал обратно. В понеделник вечерта той е бил блъснат на влизане в бензиностанцията от микробус, управляван от Димитър Д. от Бобов дол, научи „Струма”. По време на разпита шофьорът е заявил, че мъжът е изскочил пред буса и той не е имал възможност да реагира. До бензиностанцията има лек завой и намалена видимост, а Ясен е бил облечен в тъмни дрехи. Вчера работничка на бензиностанцията пред репортер на “Струма” заяви, че Ясен винаги си поръчва безалкохолно, не употребява алкохол, тъй като има здравословен проблем. На него му е взета кръвна проба за алкохол в болницата.

Майката на Ясен, д-р Зорка Тодорова, заяви разтревожена пред “Струма”:

“Детето ми има две огромни рани на главата. Правен му е скенер, но изображението не е качествено, защото той е мръднал по време на снимката. Обадиха ми се по телефона от Спешен център – Бобов дол. Помолих колежка да ме замести в спешния кабинет в общинската болница в Дупница, където бях нощна смяна, и отидох веднага в болницата, където бе откаран Ясен. Пристигна и по-малкият ми син от София. Надявам се детето ми да оцелее. Не зная кой е шофьорът, който го е блъснал. Нямам време да се интересувам, за мен важното е синът ми да оцелее”, заключи притеснена д-р Зорка Тодорова.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е и дежурен прокурор в Дупница.

ЙОРДАНКА ПОПОВА 

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

  1. Уточнение

    От последните къщи и блокове на Бобов дол до бензиностанцита са 600 метра.Поне 400 метра са без осветление. Няма тротоар.Не е предвидено за пешеходци.А който иска да ходи пеша, трябва да си носи фенерче, за да го виждат. Дано се оправи, ама шофьорът няма как да го види. И да напомня-има забрана за консумация на обществени места. Бензиностанцията е такова. Трябвало е да си пие безалкохолното питие у дома.

    Отговори

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *